rÎn data de 25 februarie 2024 am semnalat faptul – pe Facebook – că (a)numita Iulia – Florentina Paciurea a publicat, în antologia „Fior de argint” - recent apărută la Editura „Contraste culturale” din Giurgiu, coordinator Izabela Tănasă – un CV neconform cu realitatea.
Redau – mai jos - în întregime postarea făcută, am boldat și dat cu italic, ca să iasă în relief.
Oameni onești au înțeles despre ce e vorba și i-au recomandat și arătat calea corectă de remediere a poveștii, pentru a evita o mistificare a adevărului.
Că este o mistificare precizarea că i-ar fi apărut vreo carte, cândva, cumva, la Editura eCreator.
Am discutat cu ea și eu, i-am explicat că e corect ce solicit și… m-am trezit că încerca să mă intimideze spunându-mi că soțul ei lucrează la Parchet.

pvCând am aflat că ai PLECAT și tu eram în Satu Mare, în dulcele nostru stil încercam să nemuresc oameni ce nu mă merită.
Nici pe tine nu te-au meritat muuuuuuuuulți din cei ce te (de)plâng azi... ÎN VĂZUL LUMII!
N-o fac pentru tine, prietene (stră)vechi, o fac pentru ei, preamărindu-se pre ei!
Așa va fi și după mine, la fel după alți dragi ai noștri.
Te-am sunat când am aflat.
Credeam că e o (altă) glumă proastă, speram, visam, îmi doream.
Nu mi-ai răspuns, Pavele!

rEu, Revista Ecreator și Editura Ecreator anunțăm încetarea colaborării cu numita Petronela Apopei.
Deși a fost avertizată în repetate rânduri să își revizuiască atitudinea și comportamentul față de colaboratorii noștri, ea nu a înțeles să facă astă, n-a dat curs rugăminții și a scuipat mâna care i-a dat să mănânce.
Ieri și-a permis un derapaj urât față de poeta Loreta Toader din Germania.
A fost ultimul!
Știm, dar nu credem în coincidențele acestei „dive”!
În ultima vreme a început anumite colaborări cu reviste și edituri create de oameni formați tot în anturajul meu, al Revistei Ecreator și al Editurii Ecreator.

r1 280    „Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereţei, până nu vin zilele cele rele şi până nu se apropie anii, când vei zice: Nu îmi găsesc nici-o plăcere în ei” stă scris în primul verset din ultimul capitol din Eclesiastul.
E cel mai răspicat îndemn care li se face tinerilor în Sfânta Scriptură, şi, totodată, poate cel mai încălcat îndemn biblic. Spun asta deoarece bisericile noastre sunt cu adevărat pline de tineretul ce va ca să ne ducă pe mai departe credinţa de marile praznice împărăteşti şi numai în unele dintre duminici.
Ce fac unii dintre ei la vremea sfintelor noastre slujbe? Mulţi îşi petrec frumuseţea şi bogăţia vârstei departe de tihna şi de lumina pe care ne-o relevă vieţuirea după bunul plac al Mântuitorului nostru. Din nefericire!

rNumărul 33 este un număr magic, unul maestru, o cifră a destinului.
Marii înțelepți au vorbit despre EL ca despre un „număr al îngerului”.
Nu mi s-a dat șansa de-a dezbrăca de sensuri și înțelesuri taina numerologiei, deci TAC!
Totuși, dragilor, ECREATOR – Editura și Revista ECREATOR, sau invers – astăzi împlinește numărul 33 al Colecției Antologica.
Nu am cerut voie nimănui când ne-am înființat, nimeni nu s-a implicat emoțional sau material în demersul nostru inițial, nimeni n-a fost rugat să ne sprijine la începuturi, DECI... NIMENI NU ARE VOIE SĂ VORBEASCĂ DESPRE Editura și Revista ECREATOR!