Editura Inspirescu lansează în perioada 1 iunie-30  iunie 2015, concursul de editură pentru volume de autori pentru următoarele genuri literare:
-proza
-poezie
La acest concurs pot participa creatori din întreaga ţară şi scriitori din Diaspora, indiferent de vârstă, membrii şi nemembrii ai unor uniuni de creaţie, membrii sau nemembri ai Uniunii Scriitorilor.

SE OFERA URMATOARELE PREMII:

Miercuri 27 mai, începând cu ora 19, vă invităm la o seară cu expoziţia Ecaterina Vrana "Disper, deci exist." - în loc de finisaj şi aniversarea a 3 ani şi 50 de expoziţii la Aiurart.

Expoziția Ecaterinei Vrana, "Disper, deci exist.", organizată împreună cu MARe (Muzeul de Artă Recentă) la Aiurart şi Cartureşti Carusel, reunește lucrări selectate din cele mai importante colecții de artă contemporană din capitală.
"Tablourile Ecaterinei Vrana nu sînt deloc un joc secund, mai pur, ci un joc primar, cel mai impur şi dur: jocul celui care disperă fără oprire, uluit că durerea nu ucide, ci dă dependenţă, existenţă." Erwin Kessler, curator.
Spațiul Aiurart împlineşte azi trei ani şi 50 de expoziţii organizate: le mulțumim artiştilor, curatorilor şi arhitecților cu care am avut deja şansa să colaborăm pentru toate conversațiile, expozițiile şi poveştile care se supraimpun transversal în spațiul gazdă şi martor al Aiurart! Ei sunt parte din ADN-ul Spațiului Aiurart, iar noi suntem mândri să fim parte din CV-ul lor!