Vineri, 23 octombrie 2015 de la orele 18.30 la sediul Palazzo delle Stalline, corso Magenta nr. 63, poetul Mircea Dinescu va fi prezent în cadrul evenimentului literar

"Doneaza o carte, ajuta-ma sa fiu mare!", este sloganul unui proiect indraznet cu un scop comun, o campanie menita sa imbogateasca fondul de carte al unei noi biblioteci ce se va deschide pentru membrii comunitatii romanesti din Grecia,

Festivalul internațional Propatria – Tinere talente românești ajuns la a V-a ediție a acordat premiile într-o ceremonie care a avut loc sâmbătă 17 octombrie 2015 la Teatrul Cassia din Roma transmite Romanian Global News citând organizatorii.

Biblioteca Municipala din Ilioupoli, in scopul unei mai bune deserviri a locuitorilor, dar si pentru a incuraja lecturarea, a pus in functiune Biblioteca Mobila de Imprumut, care constant se imbogateste cu noi titluri.

România va fi prezentă pentru prima oară la Târgul Internaţional de Carte de la Cracovia, cu un stand național organizat de Institutul Cultural Român prin Centrul Național al Cărții (CENNAC) și ICR Varșovia.