18Evenimentul ”Mai lasă-ma sa te iubesc”, desfășurat în 28 octombrie 2023 la Domeniul Roman din localitatea Berthierville, aflata la 70 km de Montreal,  a fost organizat de editura Globart Universum,Revista  Poezii pentru sufletul meu,  Universum Vip Studios  și Domeniul Roman.
Acest eveniment unic a găzduit lansarea romanului ”Femeia care a uitat sa mai plângă” primul roman al scriitoarei Mihaela CD după 16 cărți de poezii, aforisme și proza publicate. Fiind vorba de un roman în care este evidențiată  femeia și iubirea,  titlul acestui eveniment a fost dat de șlagărul  ”Mai lasă-ma sa te iubesc” al cantautorului  Gheorghe Gheorghiu. Si pentru ca surpriza sa fie completa maestrul Gheorghe Gheorghiu a  acceptat invitația  de a participa la acest  eveniment oferind  invitaților clipe de neuitat.

montrealRăspunzând invitației  editurii  Globart Universum și Universum Vip Studios,  talentatul artist Gheorghe Gheorghiu a susținut la Montreal  în această toamnă două spectacole  de mare sensibilitate artistică, ce au purtat  denumirea  unuia dintre șlagărele  sale:  MAI LASĂ-MĂ SĂ TE IUBESC! Ambele spectacole  au îmbinat poezia cu muzica  având la  bază o frumoasă  colaborare a maestrul Gheorghe Gheorghiu cu poeta MIHAELA CD și  având invitați artiști și poeți din Montreal: artista Catalina Mirica, baritonul Dan Zamfirescu , solista  Ecaterina  Băjenaru , poeta Alexandrina Iurcu Bălan și poetul  Cristian Chistrugă.

s  A șaptesprezecea, cronologic vorbind. Septembrie vecin fiind subiectu` tabletei, pe scurt. Astfel, la debut, basarabeanca Viorica Pintilie cu trioul local de jazz. Standarde din patria genului. I-au urmat două seri de dirijat, sub egida ”Suonoarte Masterclass”. Cursanți de pretutindeni, tineri sau vârstnici, ai grecului Michalis Ecuonomu, îndrumătoru`. Câțiva, numa` buni de readus îndată la Pitești. Nu prea a convins alegerea tânărului sud-coreean drept câștigător. Existând unii mult mai expresivi în mânuirea baghetei. Dar, cum cineva din instituție știe și face totu`, noi  n-avem cuvânt de vorbă...

JOHNNY Ciatlos Deak 280 Fiecare nouǎ carte a autoarei Mihaela CD este o reala surpriza atat pentru cititori cat si pentru mine in calitate de editor al cartilor sale.
Mihaela CD este scriitorul care nu se afla niciodata in vreo competitie cu altcineva decat cu sine insasi pentru ca, cel mai puternic competitor al autoarei este chiar creativitatea sa debordanta, un stimul interior ce nu-i da pace, o forta celesta care o conduce spre noi si noi creatii.
Se spune ca poezia este de factura divina si ea apropie fiinta poetului de inaltele sfere ale creatiei lui Dumnezeu tocmai prin harul cu care l-a inzestrat.
Mihaela CD este un scriitor crestin care si-a manifestat clar  si transparent credinta  in scrierile sale, inca de la inceput, atat prin proza cat si prin  vers. Pentru autoarea Mihaela CD aflata la cea de-a 14-a carte personala, de autor publicata, INDUMNEZEIRE  reprezinta recunostinta suprema pe care o aduce lui Dumnezeu pentru talantii pe care i-a primit.

galaEvenimentul Gala Artelor Ediția a-4-a  26 august 2023  Montreal
 
Au trecut câteva săptămâni de la evenimentul GALA ARTELOR ediția a 4-a Montreal 2023, iar mesajele și felicitările nu contenesc să sosească în fiecare zi!
GALA ARTELOR a fost într-adevăr deosebită, mai cu seamă că anul acesta am avut de întâmpinat și câteva surprize neprevăzute datorate condițiilor meteorologice extrem de schimbătoare.
GALA A ARTELOR nu se referă doar la un program artistic, un meniu și niște diplome, este vorba de ceva mult mai amplu.