Virgil Diaconu 3Traversăm o pandemie cum nu ne-a fost dat până acum și, în afara poziției luate de Guvern, a anunțurilor aproape zilnice, a ordinelor și ordonanțelor emise de el, probabil că legitime, nu văd prea multe comentarii din afara Guvernului și a celor datori lui, care să confirme legitimitatea tuturor măsurilor și directivelor sale.
În cazul Colectiv, vălurile „adevărului” comunicat inițial de către oficialitate au căzut rând pe rând, dezvelind urâțenii. În actuala pandemie nu prea știm, de fapt, ce se întâmplă în spatele a ceea ce ni se arată că se întâmplă...
Meritorii sunt totuși dezbaterile câtorva scriitori (și nu numai) de pe facebook, în care s-au emis păreri și s-au postat filme. O atitudine interesantă a avut și Varujan Vosganian pe contul său de facebook. De curând a apărut o antologie de proze scurte pe teme pandemice, numită Izolare, în format electronic, la Editura Nemira… Preferam o atitudine de tip jurnalistic, în presă, deci mai adecvată, mai combativă. Dar bine că există totuși o reacție și că încă nu am adormit în muzica militară a informațiilor primite dintr-o singură parte. În rest, există și un fel de tăcere a scriitorilor (e ceva nou?), iar o poziție oficială nu știu să existe…


Cu privire la măsurile sanitare și sociale luate de Guvern prin Ordonanțele de Urgență de două luni încoace, iată ce înclin să cred: dacă țin cont de declarațiile câtorva medici, alții decât cei invitați zi de zi în studiourile tuturor televiziunilor, cred că aceste măsuri au și un alt scop decât acela de a ne proteja. Dar mai bine să urmărim ce spun medicii.
Dr. Răzvan Constantinescu, medic la Spitalul Sf. Spiridon, Iași, ne vorbește într-un interviu cu Pompiliu Diplan, difuzat pe Internet, de „mascarada media legată de covid”, de „instigarea medicilor de a face fals în acte publice”, de faptul că „s-a reacționat la ordin”. El a spus că prezentările din media au fost urmarea ordinelor primite, că „s-a exagerat enorm puterea acestui virus”, că „s-au șters de pe You Tube filmulețele care aveau alte comentarii” decât cele oficiale, că „la dezbaterile de la TV nu s-au chemat decât medici care au aceeași opinie” cu Guvernul și că acesta „a alocat fonduri enorme pentru propagandă” (…). Și, de vreme ce s-au alocat fonduri enorme, toate opiniile medicilor trebuiau să fie la unison. Cum au și fost, de altfel.
„Eu combat vehement această mascaradă care se întâmplă și care nu are nicio legătură cu medicina. Aceste elemente se constituie ca o psihoză în masă. Ea este întreținută și amplificată cu bună știință de mass-media. Nu putem contesta că virusul nu există”, a mai spus dr. Răzvan Constantinescu.
Lucruri uimitoare au declarat, tot la Antena 3 (17 iunie, după ora 23), și medicii Radu Stoica, șef ATI, și prof. dr. Ioan Codrescu, chirurg, ambii de la Spitalul Marius Nasta, București, care au afirmat că ei au fost determinați, prin Ordonanță de Guvern, să se ocupe numai de cazurile de covid, aproximativ 700, din cei 3000 de bolnavi de toate bolile, câți se tratează în spital. Și cu ceilalți 2300 de pacienți, unii aflați în stare gravă, ce s-a întâmplat? S-a înțeles că au fost abandonați, pentru că aceasta era consecința aplicării Ordonanței… Cum putem califica această abandonare la ordin a bolnavilor? Această iresponsabilitate? Această agresivitate mascată? Parcă eram creștini…
„Spitalele ar trebui să îngrijească toți bolnavii! Media a indus frica în oameni. Noi suntem terorizați. În 2-3 luni nu o să mai fim oameni. Se distruge în noi tot ce este omenesc”, a afirmat dr. Radu Stoica.  
Invitată duminică seara (14 iunie) în emisiunea „Sinteza zilei” a lui Mihai Gâdea, la Antena 3, actrița Carmen Tănase a spus cu privire la coronavirus: „Eu cred (…) că e o etapă și că urmează ceva foarte rău, cred că este un exercițiu, o repetiție generală pentru ceva ce va veni.”
Ortodoxinfo.ro, din 3 mai 2020, preia un interviu televizat cu medicul american Rashid Buttar. Ofer mai jos câteva extrase din transcriptul interviului VIDEO numit „Interviu cu Dr., Rashid Buttar despre PLANdemia coronavirus: «Totul este pentru control!»”!, în  traducerea, adaptarea și subtitrarea lui Bogdan Bobolea.
„Pe măsură ce am început să analizez aceste informații (legate de COVID-19), am început să-mi dau seama că este de fapt o versiune «himerică» a ceva ce a fost dezvoltat aici, în SUA. În 2015 a fost publicat un articol în Revista Nature, care afirma că (această versiune) a fost dezvoltată la Universitatea North Carolina din Chapel Hill, unde s-au făcut toate studiile inițiale, de cercetare «himerică»”.   
Dar „iată ceea ce am descoperit: au luat tulpina SHC014 a virusului CORONA (…), au adus coloana vertebrală a virusului SARS Corona, le-au pus împreună și apoi au introdus gene ortologice de HIV și MERS în mod suplimentar, pentru a crea un virus mai virulent, mai dăunător.” Și asta „în ciuda faptului că exista un Moratoriu al Guvernului SUA care interzicea orice cercetare  «himerică». (…). El – Fauci – a creat această întreagă cascadă de evenimente pe care le vedem. Blocarea întregului glob a fost determinată de acest aspect inițiat din 2015! El a încălcat legea, a acționat împotriva Moratoriului Guvernului.”
Interviul conține lucruri uimitoare, pe care spațiul nu îmi permite totuși să le redau aici. Dar câteva lămuriri despre Rashid Buttar sunt totuși necesare. „Rashid Buttar a absolvit Universitatea Washington, cu o dublă specializare: biologie și teologie, înainte de a frecventa Facultatea de Medicină de la Universitatea de Medicină Osteopatică și Științe ale Sănătății, Colegiul de Medicină și Chirurgie. S-a instruit în chirurgie generală și în medicina de urgență. A ocupat funcția de chirurg de brigadă și director al medicinii de urgență, în timpul serviciului militar din Armata terestră a SUA. Este specializat în toxicologie metalică și medicină preventivă. Este specializat în medicina de urgență și a reușit performanța (să fie) de a fi membru a trei Asociații Medicale distincte. În prezent, el ocupă funcția de DIRECTOR MEDICAL în «Centrele pentru medicină avansată» din clinicile din California și Carolina de Nord”, aflăm din informațiile ce preced interviul.  
Din declarațiile celor patru medici, se înțelege că probabil (1). se testează în ce măsură și cât putem răbda izolarea și lipsa comunicării normale, firești, (2). ce randament putem da în „lucrul de acasă”, în „școala de acasă”, în „universitatea de acasă”, în „revolta de acasă”…, (3). deci se testează cum suportăm digitalizarea și controlarea noastră. Probabil că în acest fel suntem pregătiți pentru alte teste.
În China, țara-covid prietenă, într-o școală experimentală, elevilor li se pune pe cap o coroniță cu trei senzori care testează nivelul de concentrare… De fapt, li se face un fel de encefalogramă, spun specialiștii străini care critică această practică. Iar dacă îți zboară gândul în altă parte, Profesorul care te instrumentează vede imediat în computerul său beculețul roșu aprins din pricina neatenției tale. Mai rămâne ca Profesorul să știe și ce anume gândești, iar gândurile tale să fie afișate literă cu literă pe ecran, ca să nu mai gândești aiurea, la ce vrei tu și la ce nu îți dă Profesorul tău voie să gândești… Profesorul, controlorul și strategul destinului tău!
Tot în China, țara-covid prietenă, cumpărăturile din marile magazine se fac prin simpla scanare a feței, iar în marile orașe toți cetățenii sunt monitorizați permanent prin camerele de recunoaștere facială. A se vedea filmul făcut chiar de chinezi și lansat pe Internet.  
Mihai Robert distribuie pe Facebook „Și totuși lumina vine de la… răsărit”, un interviu TV în limba rusă, titrat în românește, cu declarațiile colonelului Vladimir Vasilievici, din serviciile militare de informații (GRU), din care aflăm, între altele:
„Fenomenul Coronavirus, așa-numita pandemie, – și să vă spun nu este pandemie, este totul o minciună –, el trebuie considerat o operație strategică specială globală. Acestea sunt exercițiile de comandă și personal ale puterilor care controlează umanitatea în culise. Acesta este obiectivul Coronavirus. Deci obiectivul puterilor financiare și sioniste din culise este reducerea populației mondiale. Ei cred că suntem prea mulți oameni obișnuiți pe lume. Acesta e motivul pentru care Coronavirusul și criza financiară au apărut aproape imediat – sunt legate reciproc între ele. Scopul este de a opri mișcarea oamenilor din întreaga lume, de a scurta libertățile politice. În termeni politici ar fi practic imposibil să faci toate acestea. (…). Practic aceasta nu este o pandemie și nicio epidemie.” Vor fi adevărate aceste declarații? Dar se poate vedea linkul, in care se spun mai multe:
https://www.facebook.com/100001660606934/posts/3173809286017727/?sfnsn=scwspwa&extid=vjPzdSN0Sjng8J4z&d=w&vh=i
(4). Probabil că suntem pregătiți psihologic pentru a fi vaccinați, firește că doar cu un anumit vaccin, despre care ce putem noi știi? (5). Probabil că se testează rezistența noastră la privarea de libertate și de libertăți, și, în mare, (6). cât anume putem fi controlați și manipulați, noi, oamenii obișnuiți și fără putere.
(7). Probabil că vom fi (și) chiar și cipați. Cobai inteligenți, ne facem că nu pricepem și ne vedem mai departe „de ale noastre”… De pildă, abia așteptăm să se deschidă cafenelele sau să mergem în concediu la mare, în Bulgaria sau în Grecia… Faptul că îi putem infecta pe ceilalți nu contează. Responsabilitatea noastră este minimă. Distracția, circul, burta plină, berea și micul național sunt mai importante. Și uităm că dacă, Doamne ferește, ajungem în spital bolnavi de covid, nimeni din familia noastră nu mai știe ce se întâmplă cu noi, vizitele fiind interzise. Suntem, așadar, prizonieri și la bunăvoia medicilor, de la care așteptăm să își facă datoria. Așteptăm…   
Să nu uităm că toate aceste restricții, teste și experiențe se petrec în toate țările civilizate, iar asta înseamnă că cineva a gândit aceste lucruri pentru toate aceste țări, pentru toți, deci este posibil să existe un Plan internațional, care este gândit și finanțat de către cineva, s-a spus că de către „oculta mondială”. Știm că României i s-au alocat deja de către U.E. 33 de miliarde de euro pentru cicatrizarea rănilor, „redresarea economică” și, desigur, pentru buna organizare a „carantinei”. Toate informațiile și comentariile de mai sus circulă pe Internet, în filme românești sau străine titrate, și în presa online.   
Dar se mai petrec și alte lucruri stranii. Presa ne comunică de pildă faptul că pentru fiecare mort de covid spitalele primesc 15.000 de lei, deci dacă ai mai mulți morți de covid înseamnă că primești mai mulți bani pentru spitale, adică pentru sănătatea noastră… Silogismul e simplu. Vrei mai mulți bani, atunci scoate mai mulți morți! Informația asta chiar să fie adevărată?
În categoria „morți de covid” îi putem include și pe cei morți de orice altceva, de cancer, de rinichi sau de inimă, în conformitate chiar cu directiva oficială. Dar să citim împreună pasajul „Deces confirmat la pacient cu COVID-19”, din „Metodologia de supraveghere a COVID-19”, transmisă cadrelor medicale de către Institutul Național de Sănătate Publică: „Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 nu poate fi atribuit unei boli pre-existente (de ex. cancer, afecțiuni hematologice etc.) și COVID-19 trebuie raportată ca și cauză a decesului, independent de condițiile medicale pre-existente care se suspectează că au favorizat evoluția severă a COVID-19. COVID-19 trebuie menționat pe certificatul de deces drept cauză a decesului pentru toate persoanele decedate la care COVID-19 a cauzat sau se presupune că a cauzat sau a contribuit la deces.” Acest citat este sesizat, comentat și transmis de către senatorul Varujan Vosganian pe contul său de Facebook, în data de 15 mai, ora 19,55.  
Prezenta directivă a fost dată în 28 aprilie https://www.cnscbt.ro/…/1695-metodologia-de-supraveghe…/file și reluată la reactualizarea din 14 mai, adaugă Vosganian. Așadar, persoanele testate pozitiv și decedate trebuie să fie raportate că au murit de COVID… Înțelegeți, așadar, că trebuie să ne facem planul la morții de covid… Cam asta ar fi marea directivă a secolului 21. Să nu dezamăgim marile organizații politice din care facem parte!
O altă anomalie este și faptul că necropsiile sunt interzise. De ce? Probabil pentru ca noi să nu putem depista adevărata cauză a decesului…, ci să trecem totul pe seama covidului, lăudat fie numele Sinistrului sănătății care a dat acest ordin. Lăudat fie el, lăudat!
Inocularea fricii are și ea metodele ei! Sinapsele spaimei sunt deja create. Să mai amintesc că virusul covid, mărit de un milion de ori, se plimbă, plin de sânge și de ventuze înfometate, pe toate ecranele TV ale patriei, ca să vadă tot românul, tot mioriticul și nemioriticul, politicul și apoliticul carpatin, ce îl așteaptă dacă va ieși din casă să fure o frunză, o rază din lumina Domnului sau un ciob din stelele însămânțate pe cer? Iată inocularea fricii! Inocularea fricii, necesară controlării și manipulării. În ce scop? Se va vedea, în timp.
Vă mai amintiți de diatribele înflăcărate ale C.T.P.-ului, transformat ca niciodată în apărător al tuturor măsurilor guvernamentale, și care nu mai vede nimic în spatele lor evenimentelor? Oare cu cât este plătit pe oră?
Vă mai amintiți de graficul morților din toată lumea, comentat în toate jurnalele TV de către specialiștii plătiți și bine instruiți ai televiziunilor? Dar de numerele care îi reprezintă pe cei morți de covid, afișate zilnic, la știri, ostentativ, pe banda de jos a ecranelor? Dar de sicriele goale filmate obsesiv, care așteptau să fie umplute, vi le mai amintiți? De fapt, ele simbolizau oamenii care urmau să fie omorâți de această ființă însângerată, cu 1000 de ventuze înfometate, de această fiară minusculă preparată în Laboratoarele Răului ale secolului 21, după cum afirmă, între alții, medicul american Rashid Buttar în interviul citat mai sus. Sinapsele fricii sunt deja create. În ce scop? Se va vedea, în timp.

Șeful ONU ne arată ce se ascunde în spatele
COVID-19: „Guvernarea Mondială”
Acesta este titlul articolului publicat de către Adrian Pătrușcă, în Evz.ro 28. Să urmărim câteva idei:
„«Problema este că multilateralismul de azi duce lipsă de anvergură, ambiție și autoritate», a declarat secretarul general al ONU, Antonio Guterres, într-o conferință de presă, joi, 25 iunie, prilejuită de lansarea de către ONU a «răspunsului global la pandemia COVID 19.» (…).
«Trebuie să regândim modul în care țările cooperează», a continuat Guterres. «Avem nevoie de o rețea multiculturală, care să reunească sistemul Națiunilor Unite, organizațiile regionale, instituțiile financiare internaționale și altele», a explicat șeful ONU. «Și avem nevoie de un multilateralism eficient care să poată funcționa ca un instrument de guvernare mondială acolo unde este necesar.»”
Același mesaj l-a transmis Antonio Guterres și vineri, 26 iunie, cu ocazia celei de-a 75-a aniversări a adoptării Cartei Națiunilor Unite la San Francisco”. „Semn că mesajul său nu a fost unul întâmplător”, remarcă Adrian Pătrușcă. De aici încolo, puteți gândi și singuri…

* Pamflet