irr opPrimul paradoxul al acestor vremuri evident marcate de o anumită nervozitate socială este acela că forțele de ordine – indiferent că vorbim aici de poliție, poliție locală, jandarmi sau armată – fac bine ACUM ce fac!
Asta spune Johannis acum, asta spun liberalii!

Acum forțele de ordine sunt BUNE

Chiar dacă sunt filmați că lovesc, că intervin în forță, că trag cu arma, acum tot ce fac forțele de ordine este… BINE!
Nu cu multă vreme în urmă - iau exemplu Pieței Victoriei numai – aceleași forțe de ordine, atunci aflate sub conducerea PSD, erau nenorocite, făceau rău țării, oamenilor de bună credință.


Așa s-a făcut ca cei care au snopit în bătaie o femeie jandarm și i-au luat pistolul atunci, să fie ACUM doar condamnați cu suspendare.
Ceea ce înseamnă, într-o altă ordine de idei, că UNEORI ai voie să sari la beregata forțelor de ordine, alteori nu.
Dacă sunt la putere cei de stânga ai voie să dai în forșele de ordine, dacă sunt liberalii nu ai voie, pentru că aceștia fac bine, ceae ce fac.
Asta spune Johannis!
Adică persoana care are legitimitatea votului, deși n-a fost bărbat să aibă o confruntare politică cu o femeie, dar care este doar pe locul 12 – ca notă – în topul recent al încrederii românilor, cu mult în urma lui Arafat sau Vela.
Până și membrii PNL nu le-au dat decât nota 6,8 pentru modul în care-au guvernat țara în astfel de vremuri!
Numai că - dacă tot PNL-ul de acum este marcat de PDL-ul înghițit atunci când Johannis era președinte de partid – sumele immense cheltuite acum cu aceste forțe de ordine se pot întoarce chiar împotriva lor.
Nu uitați că Boc a dat cândva până și benzină cu rația polițiștilor!
Mare minune dacă n-o să fie iarăși la fel!
Atunci o să fie probeleme și mai mari deorece, după ce populația s-a învățat să îi vadă intervenind cu rapiditate și mulți, când vor vedea că va fi invers…
După această luare de puls există posibilitatea să asistăm la o explozie a infracționalității, pentru că cei dedați la rele vor specula momentul.

Despre cum au împărțit liberalii drepturile

Liberalii tac mâlc când vine vorba despre administrațiile conduse de ei.
Paradoxal în urmă cu numai câteva luni ni le dădeau drept exemplu.
dacă mă refer aci numai la Suceava, am spus tot.
Atunci era model de administrație, acum spitalul - atunci decorat, acum degradat de Johannis – este închis, președintele Flutur este și bolnav, dar tot trimite români în Germania, deși zborurile către această țară sunt anulate.
Așadar, liberalii de frunte arată că ordonanțele militare sunt facultative pentru cei care-au cotizat la partid și au adus voturi.
Ei încalcă ordonanțele, ceea ce înseamnă că acestea sunt date pentru gloată.
Asta explică și de ce intervin forțele de ordine în forță: noi trebuie să stăm în casă, să nu vedem, ca să nu punem întrebări.
Din casă nu vedem mașinile sau vagoanele cu lemne, nu vedem autocarele cu sclavi și nici aeroporturi burdușite.
Noi stăm în casă sub amenințarea armei și culegătorii de sparanghel pleacă zilnic spre Germania.
Ceea ce înseamnă că liberalo-libertinii momentului au împărțit țara în oameni care au voie să facă ceva și alții care nu au voie să facă același lucru.
Cei care le aduc comisioane liberalilor circulă nestingheriți, ba chiar au drumuri deschise, noi suntem amenințați cu arma și nu putem circula pe aceleași trasee, în aceleași direcții.

Zonele infectate sunt zone liberale

Deși și-au făcut un titlu de glorie din a arăta cu degetul înspre PSD-iști, deși au urlat că vistieri e goală, liberalii au demonstrat exact contrariul prin risipa și incompetența la care s-au dedat.
Mai mult chiar, la numai o simplă vedere aruncată pe hartă, în momentele de față focarele de infecție sunt zone ale baronilor galbeni: Suceava – conducere PNL, Timisoara – conducere PNL, Deva-conducere PNL, ARAD-conducere PNL, Brasov-conducere PNL!
Toate aceste orașe și județe au baroni galbeni!
Liberalii sunt cei care au spus că baronii răi, cei mai răi și cei mai ticăloși sunt de la PSD.
S-a convenit asta, s-a stabilit, am cam bătut-o-n cuie, e fixată bine chiar, știe toată lumea, da?!
Dar cu ăștia ce facem?
Tot ei sunt cei care i-au pus în funcții pe managerii de spital care-au fost imediat demiși, iar incompetența se plimbă liberă pe stradă, pe pielea și pe buzunarele noastre, în timp ce tot ei sunt ordonatorii de credite, ei sunt direct implicați în situația dată, ca să nu zic că sunt direct vinovați.
Mă întreb dacă-și face PNL o analiză internă zilele astea, dacă cu unii ei va merge în continuare?
Spun asta apăsat pentru că ei sunt cei care vorbeau cu poftă de narcoman de alegeri anticipate.
Pe eitrebuie să îi întrebăm acum, pentru că ei au promis că sunt altfel decâît PSD-ișii anatemizați atât de ușor, o mai altfel de politică au promis, ceva fără baroni, avansări numai pe baze meritocratice, și multe abureli de împăienjenit ochii și de înfundat urechile.
Mă întreb un singur lucru acum: DACĂ  în locul zonelor menționate și identificate acum ca focare de infecție se întâmplau nenorocirile în niscaiva fiefuri roșii cum ar fi făcut liberalii spume la gură și cum ar fi arătat cu degetul?
Anterioarele și foarte recentele noastre experiențe ne spun că erau deja linșați PSD-iștii!
Lapidați de-a dreptul, scuipați, arătați cu degetul pentru ca, prin comparație și consecință, cei mai galbeni la carnetul de partid să pară îngeri, fără să fie.
Ori, în acest context, e liniste și pace, nimeni nu mai arată cu degetul, decât Johannis la majoritatea ortodoxă.