Daisy și Alex s-au ascuns după un copac, iar Helen după cel de lângă ei. Daisy era rezemată de copac, iar Alex stătea atât de aproape de ea astfel încât îi simțea parfumul plăcut, îi auzea respirația și inima bătând puternic, îi simțea căldura corpului și bratele din jurul ei o faceau să se simta mai bine. Alex se simțea fericit. O avea în brate și îi auzea bătăile inimii. Pentru el, inima ei suna a muzică.

Când Helen a dat semnalul că acea persoană pe care o văzuse a dispărut, toți s-au calmat și Alex s-a dat putin în spate și s-a uitat la ea. I-a zambit și i-a spus:

– Nu mai fi tristă. i-a pus mâna pe obraz și ea a zâmbit.

Ochii îi erau umflați de la plâns. Buza de jos îi tremura.

– Ce inocentă ești, a spus el zâmbind.

– Mulțumesc. a spus ea cu o voce dulce.

– Oh, frate... sărut-o odată! a spus Helen.

Cei doi s-au sărutat și s-au luat în brațe. Alex a strâns-o puternic în brațele sale și s-a bucurat de gustul buzelor ei dulci. Simțea că lumea din jur dispărea și că erau doar ei doi acolo lângă acel copac. Inima îi bătea puternic și sufletele lor se conectau și se completau unul pe altul. Simțea că plutește. Fericirea i-a cuprins pe amândoi astfel încât când s-au desprins din sărutare zâmbeau așa de larg că nici măcar Angela nu le putea strica fericirea. Daisy arăta mai încrezătoare și i-a spus:

 

– Mulțumesc. Acum chiar că mă simt mai bine.

Au mers către cursuri de mână, iar Helen zâmbea pentru că prietena ei cea mai bună în sfarșit era fericită. Alex simțea că viața în sfârșit devenea mai frumoasă. Amenințările Angelei păreau probleme minore și se simțea puternic.


CV - Preda Gabriela Dagmar

Nume: Preda
 
Prenume: Gabriela Dagmar
 
Din localitatea Oţelu Roşu – Caraş Severin
 
Studentă la Facultatea Electronică și Telecomunicații a Universității Politehnica Timișoara
 
Publicaţii:
 
- pe blogul personal.
- în Culegerea Îndrăgostiţi de poezie, Editura Dalami, 2009.
- în Culegerea Colaj, Editura Sfântul Ierarh Nicolae, 2014.
- în Antologia Micuţii scriitori din Banatul Montan, Editura Sfântul Ierarh Nicolae, 2015.
- în revista Ecou de timp, Oţelu Roşu.
 
Dansul stelelor este povestea unei adolescente, Daisy, care este noua elevă din liceu. Deoarece în fostul liceu a fost batjocorită, a decis ca în noul oraș să înceapă o viață nouă. Însă planul acesta i-a fost dat peste cap când a dat peste Angela, fata ce i-a făcut probleme ori de câte ori a avut ocazia. Îndrăgostită de prietenul Angelei, a simțit puterea de a merge înainte și de a lupta împotriva răului."
(Spatele cartii Dansul stelelor)
si articolele pe care le-am scris pe site-ul Trend Magazin