Ioan Romeo Rosiianu zambind 280Poeta Cristian Alina Narcisa mi-a semnalat faptul că s-a trezit că poemele ei se regăsesc pe site-ul citatepedia.ro, fără ca cineva să îi fi cerut cumva, cândva acordul sau vreo colaborare.
La puțină vreme mi-a demonstrat că mă aflu și eu în absolut aceeași situație ca și ea, nenumărate poezii al mele fiind postate acolo, îndeosebi de către o numită Cornelia Georgescu.
În așa fel m-am trezit pus într-un cadru concurențial cu toate geniile pustii ale literaturii române, cu cei care refulează și defulează prin astfel de făcături, demersuri care le îngăduie să își coafeze memoria și să crească NUMAI în proprii lor ochi.
Dar, pe de altă parte, m-am trezit și că îmi fac singur concurență propriului site!


Bănuiesc că sunt mulți care se află în situația asta.
Nu știu și nu mă interesează ce vor face ei, cum vor reacționa aceștia.
Dar știu că dacă textele mele nu vor fi șterse imediat de acolo, că au fost postate fără acordul meu, le garantez că vor afla ce prevede Legea drepturilor de autor.

PS - pentru cei care nu știu, subsemnatul deține revista ECREATOR - www.ecreator.ro - și are ușile deschise la toate revistele de cultură ale țării. Deci nu mi-au făcut decât deserviciu publicându-mă acolo.

PPS - Cornelia Georgescu a catadicsit să îmi răspundă. Îmi spune că nu vede o problemă în asta, ca poeziile mele erau/sunt pe Facebook, în revista mea sau pe alte reviste, deci în spațiul on-line. EA nu știe, că n-o duce capul ce înseamnă aia proprietate intelectuală. Va afla pe pielea ei ce înseamnă asta.
Spune că nu știe legea, dar nu înțelege că necunoașterea unei legi nu te exonerează de efectele ei.

http://www.citatepedia.ro/index.php?q=Ioan+Romeo+Rosiianu

 

citatepedia.ro

Ioan Romeo Rosiianu

Rezultate pe Citatepedia.ro