Pleacă, pleacă  „valorile” din patriarhatul-matriarhatului yaya-ist.
Prințul Yaya este tare supărat pe primul sinistru al justițiunii că nu ia măsuri ca valorile cu portofele și protocoale grele să nu mai fie „forțate”  să se nevoiască prin ținuturi fierbinți, prin buncăre bălgrădiste pe plaje costaricane ori în carnevaluri madagașăricești.
Acest „dușman” al binelui, primul sinistru cu fustă și țâțe, cu lipsă multă la vocabular, nici el nu face nimic pentru protecția „valorilor” yaya-iste.
„Bombonelul” cu chelie deasă al (in)justiției face clăbuci la buzele-i băloase că nu se dau legi pentru eliberarea pușcăriașilor, pentru spălarea dosarelor conducătorilor iubiți.
Ce atâte pușcării și pușcăriași spune micimea sa cu spume verzi la pupătoare!
Dacă n-avem puscării cu condiții… măcar ca la Burj Al Arab, unde condamnații să aibe posibilitatea să procreeze liber, nu pe furiș ca acum, atunci să avem pușcăriași liberi!
Se tăvăle pe jos poporul dădău că măzărichea se chinuie pa banii lui, ai poporului dădău,  prin carnevaluri fierbinți departe de casa mumă.


Face comisii poporul dădău și amenință ca va fi mare carnagiu provocat de autoflagelare dacă prințișorul partidului, Ghițanul fragil, nu este lăsat liber ca pasărea cerului să se ocupe de ce a făcut numai și numai prin muncă cinstită..
La fel, amenință dădăiștii, dacă plajele costaricane unde se procrează „bi” nu se oficializează ca teritorii Yaya-iste unde nu se fac judecăți, se spânzură de coadă de iepure altoit.
Mare griji pe marele șăf dă trib Yaya. Grija ca să-i rămână „așa cum este”, poporul dădău îl face să uite de muierea-i mică la trup, ani și minte.
De fapt la ce-i trebuie pedofilitei minte? Ea stă și-atât.
Sinistrul (in)justiției mondiale (nimeni nu-i ca ăsta), din teritoriul Yaya continuă să spumege la mâncătore și des i se sparg pamperșii de frică pentru că nu duce la îndeplinire dispozițiunile marelui șef de trib, musteață rea, Yaya.
Și Dumnezeu…. Fuge…. Fuge… fuge…