Doamne, țara mea, în ce hal ai ajuns! Doamne, Cerule, cât de mult te-ai îndepărtat de noi! Nici TU, Cerule, de-acolo de sus, nu mai vezi ce este pe la noi! Nici noi, Cerule, nu mai vedem din mocirla iadului în care suntem ce mai este pe la Tine pe sus! Cât timp se face crucea cu mâna dreaptă, iar cu cea stângă se mângâie portofelul, Dumnezeu fuge.


Dumnezeu a devenit unealtă de manipulare a prostimii. Politicienii hoți, corupți, murdari fac crucea de față cu noi, uneori cu limba, căci ambele mâini – otrăvite și ele - țin strâns portofelul. Toți ateii îl invocă cu nesimțire pe Dumnezeu, se folosesc de El.
Iisus Hristos umbla călare pe măgar. Măgarii noștri umblă călare pe noi și în „măgari" putere (foarte mulți la număr).
N-aș zice acum ca năstașii, hrebenciucii, becaloizii, kelemenii, pontiștii ori țiganii să umble (la propriu) călare pe măgari, dar... cum ne călăresc, chiar nu-mi convine.
Ne-a fost și ne este jefuită țara. Ne duc ateii spre desființare (fiți atenți, vorbesc de desființare !), iar noi, poporul de proști, suntem în postura măgarului (la propriu !).
A pătruns ateismul în toate sferele sociale ale bolnavei noastre societăți din capitalismul sălbatic.


Fotbalul, hrana noastră dulce de altă dată, din cealaltă perioadă, când omul de rând se-nchina Domnului pe furiș, a încăput și el pe mâini feroce, ateiste. Iar în fotbalul ateist și sălbatic de capitalist se petrec cele mai murdare fapte anticristice.
O echipă, Universitatea Craiova, a fost jefuită de trei-patru ori de către conducerea federal-ateistă. Jefuită pe față într-o nesimțire sălbatică, satanică, pur și simplu! Aici jaful a început din perioada comunistă și a fost înfăptuit de Mircea Lucescu..
Unui om, Adrian Mititelu, i-a fost desființată și furată echipa, i-au fost lăsați pe drumuri (șomeri) peste 200 de oameni. A fost „purificat" cu cele mai „năstrușnice substanțe" de către forurile susținătoare furtului și nu i-au găsit nimic în neregulă.
Cu jucătorii furați de la acest om alte echipe au câștigat campionate și bani. Mulți, foarte mulți bani! Aceștia, profitorii, cu bani spurcați fac acum crucea mare Domnului.
Cu mâna stângă pe portofelul cu bani verzi, unul dintre cei mai mari atei ai neamului, face cruce Domnului nostru și-l invocă de câte ori are ocazia, mai ales dacă prin preajmă se află vreo cameră video.
F.C.S.B. – societate nou înființată, bănuiesc că are toate formele nou- întocmite, inclusiv acel C.U.I. - stă bine mersi în prima ligă, ia bani de la noi și din Europa, iar alte echipe cu mare tradiție în fotbalul românesc, cu mari „bazine" de talent sunt ținute de o federație obeză mintal, ateist-convinsă – prin ultima ligă.
F.C.S.B. cine este? A C.U.I. urmașă este? A promovat ea scările normale de la ultima ligă până la prima? Are această formație stadion, palmares, ca să evolueze în primul eșalon?
Când ateiști convinși, desăvârșiți, cu patalama de pușcăriași la mână (Becali – M.M.) conduc cluburi sportive ori predau lecții de morală la televizor (Dumitru Dragomir – Sorin Roșca Stănescu), viitor pentru o societate în putrefacție nu există.
Îngâmfarea, aroganța, dușmănia, hoția, chiar și prostia, nu au nici o legătură cu Dumnezeul nostru. Se investesc mulți bani „particoleri" în fotbal. Bani necurați. Nu știu oare, ateii, că pe cât de mare-i investiția banilor cu miros de mocirlă satanică, cu atât de mare va fi decepția? Sigur, îmbuibații societății noastre putrede-n capitalism sălbatic, nu știu. Nu mai văd, nu mai aud decât foșnet de bani verzi.
Ateii ce țin cu stânga portofelul și cu dreapta crucea vor suporta sudalme și „har" dumnezeiesc. Ei au uitat că pe pământul nostru au venit în pielea goală și vor pleca în costum între patru scânduri, fie ele și de aur, dar... vor pleca.  Știu ei, îmbuibații asta?
În urma lor va rămâne pulbere satanică și blesteme. Multe blesteme!
Nu sunt și nu vor fi niciodată alături de Domnul nostru pe care-l batjocoresc în ultimul hal.
Cu un popor sărac și flămând, dar cu o țară bogată, în 27 de ani ar fi imposibil ca un om să adune curat un milion de euro. Iată că frații și copiii satanei au reușit! Dacă-i spui unui asemenea ateist că averea lui este de 500 milioane de euro, îl jignești, îl faci sărac, se supără și te atacă. Nu-i poți face nimic! Fură cu legea lui, cu justiția lui. Palatele în care se lăfăiesc ateii nu au nicio legătură cu Dumnezeu.
Iată că un popor cuminte, muncitor, cu grijă și teamă de Domnul, alegând ateii, le devine complice.
Măreția, trufia, lauda, ura, grandomania și cum mai spuneam, prostia, nu au niciun fel de legătură cu Dumnezeu, dar iată că țara mea atee acum, este în pragul desființării.
Banul este ochiul dracului.
Dumnezeu îți dă naștere, sănătate, bun - simț, caracter, dar nu bani!  Cum poți să spui, omule, că ți-a dat Dumnezeu bani?
Of!
Degeaba îți mai zic, Doamne, ajută-ne!