Asociația Românilor din Italia - Milano și Confartigianato Lombardia vă invită la:

Lansarea volumului "Miracolul din noiembrie" de Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzeanu. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 31 octombrie 2015 de la ora 17.00 la Italians Makers Village - Fuori Expo Confartigianato Lombardia din Via Tortona 32, transmite Violeta Popescu pentru Romanian Global News.

O documentare de excepție a alegerilor prezidențiale din noiembrie 2014, atunci când Facebook și Diaspora au schimbat optica despre alegeri în România. Un volum care reușește să surprindă gradul de maturitate politică la care au ajuns românii din țară și Diaspora.

Sâmbăta, 31 octombrie 2015, începând cu ora 17.00 în spațiul "Fuori Expo - Italian Makers Village" din Via Tortona 32, Milano, autorii se vor întâlni cu publicul pentru autografe și discuții pe marginea acestui volum, precum și a celor legate de momentele din 1989 și anii tulburi care au urmat până în 2000.

Întâlnirea face parte dintr-un turneu internațional susținut de autori, atât pentru a lansa noul volum, cât și pentru a strânge cât mai multe legături cu Diaspora, necesare celor doi ziariști în activitatea de zi cu zi.

Moderează scriitorul Viorel Boldiș.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=19535:prezentarea-crii-miracolul-din-noiembrie-i-pentru-romanii-din-milano&catid=52:asociatii--ambasade&Itemid=73