premiul nobel literatura 768x450 1Cum ajung la Parlament, dau nas în nas cu Cătălin Drulă, cu Rareș Bogdan, cu George Simion, cu Theodor Stolojan, cu Ludovic Orban, mă rog, cu multă lume. Dar ce zice Dacian Cioloș, întreb, a vorbit cu Emmanuel Macron? El ce zice? Despre ce?! Cătălin Drulă se uită în sus, se uită în jos, știi că eu nu am vorbe cu Dacian Cioloș.
Și cum stăm noi doi și vorbim de una, de alta, îl sună generalul Victor Predescu de la Serviciul de Informații Externe, auzi, întreabă-l despre Premiul Nobel pentru Literatură. Vezi bine, generalii de la SIE știu la orice oră din noapte sau din zi unde sunt extratereștrii, unde sunt eu, unde ești tu, nu te joci cu serviciile secrete.

Cătălin Drulă se uită la mine, păi eu nu știu nimic, îmi șoptește, de ce nu mi-ai spus. Dar uite că, dintr-un colț de Parlament, apare Traian Băsescu, Băse râde, hă, hă, hă, băi Drulă iar ești în ofsaid, cum să nu știi tu că el o să câștige Premiul Nobel pentru Literatură la… Sfântu’ Așteaptă! Ăsta e Băse, ce să-i faci?! Generalul Victor Predescu, de la SIE, strigă în telefon, Băse, e pe bune, m-au sunat de la MOSSAD, m-au sunat cei de la DST, pe cei de la MOSSAD i-au sunat cei de la SSV, pe cei de la SSV i-au sunat cei de la PENTAGON, pe cei de la PENTAGON i-au sunat cei de la NASA, e pe caz real, el o să ia Premiul Nobel pentru Literatură pentru Cartea Mileniului OMUL VĂLURIT.

Traian Băsescu se schimbă la față, mă ia pe după umeri, zice, duios, da’ știu că ești un mare barosan de scriitor SF, ascultă ce-ți spun eu, care sunt un mare barosan de om politic. Toată suflarea politică românească e surprinsă, neîncrezătoare, temătoare. Joe Biden a aflat toată tevatura extraterestră, a fost informat. Da, o mulțime de lume l-a informat. Că ce se petrece, întreabă Victor Ponta, venit și el la filoptera asta nebună. Că ce, întreabă Marcel Ciolacu.

Că ce, întreabă Ludovic Orban, secondat de Emil Constantinescu. Parlamentul fierbe, se strâng cu toții, vor să afle care-i treaba. Eu ce să le zic? Dacă știe MOSSAD, eu ce să mai zic? Știe NASA. Știe și CIA. Mare, mare nebuneală, malversațiune națională internaționalistă. Da, domnule, Joe Biden, a aflat că o delegație parlamentară, venită de pe Planeta Venus, s-a dus glonț, îndată ce a aterizat pe planeta noastră, la Stockholm, la Academia Suedeză să propună candidatura mea pentru Premiul Nobel Pentru Literatură pentru Cartea Mileniului OMUL VĂLURIT. Păi de ce tocmai eu?

Toată lumea se întreabă! Pentru văluririle mele din SUA, Australia, Italia, Olanda, India, Israel, Brazilia, de pe Marte, de pe Venus, de pe Saturn și așa mai departe. Traian Băsescu rămâne fără glas, zice după vreun minut, băi, Coldea nu mi-a zis nimic! Așa că Joe Biden mă caută la telefon și-mi zice, uite care e treaba, știi că ai nevoie de sprijin serios ca să câștigi Premiul Nobel Pentru Literatură. Dacă o să câștig alegerile, eu te sprijin! Nu mă îndoiesc, îi răspund eu aproape râzând dar luându-l în serios. Let’s do it!