2Imaginile de la evenimentul ''Secretul Reușitei ''organizat de editura Globart Universum la  Domeniul Roman din Berthierville (Montreal)  de sâmbăta 9 decembrie 2023, în cadrul căruia a fost  lansată cartea de aforisme GREU DE ATINS/HARD TO REACH, vorbesc de la sine.
Cartea de aforisme GREU DE ATINS/HARD TO REACH este una dintre cele 17 cărți publicate până în prezent de autoarea Mihaela CD și a treia din categoria aforisme ( reflecții și enunțuri motivaționale) după ''Uneori elefanții zboară/Sometimes elephants are flying'' și ''Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)'', toate trei fiind bilingve (engleză română).


Evenimentul a fost un adevarat REGAL pentru suflet, îmbinând muzica de calitate cu poezia iar cei prezenți s-au bucurat pe deplin de spectacolul de excepție  aplaudând și cântând împreună cu minunații artiștii : Paula Alecu, Andra Raluca Covaciu, Catalina Mirică, Dan Zamfirescu, Alexandra Covaciu, Leonid Saramet și Radu Emil Covaciu într-o atmosferă înălțătoare de comuniune artistică.
Întregul eveniment s-a aflat sub umbrela artelor, a elegantei și a bunului gust asa cum ne-au obișnuit deja organizatorii, gazdele  Domeniului Roman, scriitoarea Mihaela CD dar și invitații de marcă care au răspuns cu o deosebita plăcere invitației de a fi părtași la un nou ''botez'' literar ce poarta semnătura scriitoarei Mihaela CD.
Restaurantul gătit în haine de sărbătoare, cu mesele atent aranjate  și împodobite cu flori își aștepta invitații într-o atmosferă radiantă de  frumusețe.Invitații au fost întâmpinați la intrare de autoarea Mihaela CD și editorul cărții  cu o cupă de șampanie  și o carte ''Greu de atins'' .
Evenimentul a fost prezentat de Johnny Ciatlos Deak, realizatorul emisiunii ''Salut Românesc din Montreal'' care a prezentat  fiecare moment al serii. Programul artistic a fost împărțit în două părți, intre acestea  având loc și momentul tortului și sesiunea de autografe.
In cuvântul său de bun venit adresat invitaților, prezentatorul a mulțumit pentru prezentă
Excelentei sale domnul Marius Sorin Miclea, Consul General la Consulatul României la Montreal și familiei domniei sale.
Artistul Leonid Saramet a încântat audienta cu superba melodie ''O sole mio'' fiind răsplătit cu îndelungi aplauze.
In calitate de editor am făcut o scurtă prezentare a cărții Greu de atins/Hard to reach  invitând pe scenă o doamnă cu o bogată experiență jurnalistică, jurnalista Ana Maria Surugiu  redactor senior al revistei Poezii pentru sufletul meu  care a vorbit despre scriitoarea Mihaela CD  și a dat citire unui fragment  din Cuvântul Înainte- o  superbă cronică realizată de prof  Aurelia Rânjea din România.
Artista Paula Alecu a încântat publicul cu melodii din folclor trecând într-un periplu ritmat prin toate zonele tarii și atrenănd sala să aplaude.
A fost invitată să ia cuvântul doamna Otilia Tunaru director  al Școlii Junimea Română, un promotor al românismului pe  meleaguri canadiene dar și un puternic apărător al dreptei  credințe și al valorilor morale sănătoase. In prezentarea  făcută domnia sa a subliniat importanta  aforismelor și a valorilor pe care trebuie sa le transmitem tinerei generații citind  și un fragment din prefața cărții  semnata de domnul Al Florin Tene- Președintele National al Ligii scriitorilor români.
Un recital inedit a fost oferit invitaților de familia Covaciu, Raluca, Alexandra și Radu, trei interpreți  de marcă ai comunității românești de la Montreal care fac parte din grupul muzical  ''Ad hoc Vox'', fiind laureați ai Galei Artelor  ediția a 4-a.
Actorul Dan Zamfirescu a dăruit la rându-i publicului momente de înaltă trăire prin interpretări de excepție din repertoriul său de muzică clasică și recitări  inedite fiind  răsplătit cu ovații și  binemeritate aplauze.
Doamna Catalina Mirica a  bucurat  inimile celor prezenți printr-o interpretare inedită demonstrând încă o dată suplețea vocii sale prin calitățile  sale interpretative fiind ovaționată  și aplaudată generos.
După o scurtă prezentare a activității literare a autoarei Mihaela CD, am invitat-o în scenă oferindu-i un buchet de flori. Momentul de emoție și bucurie  a fost capturat de ochiul  profesionist al  artistului fotograf Costin Constantinescu.  
Mihaela CD a  adresat mulțumiri tuturor celor prezenți la eveniment, deasemenea tuturor celor care au contribuit la realizarea acestei cărți, redactori, tipografi, transport, logistica și nu în ultimul rând colegilor jurnaliști și critici literari care au scris cronici și recenzii despre carte, dar și tuturor publicațiilor care le- au publicat.
Scriitoarea a adresat mulțumiri  și celor care  semnează în această carte :doamnei Aurelia Rînjea (Cuvânt înainte), domnului Al Florin Tene  (prefață), doamnei Silvia Mihalachi (postfață), doamnei Marieta Coman (impresii) și domnului Victor Manole ( un cuvânt despre Mihaela CD).
Autoarea  nu a uitat  să mulțumească bunului Dumnezeu pentru harul pe care i l-a dat si pentru puterea, curajul si minunile pe care le face pentru a merge mai departe,  familiei  și prietenilor care o susțin necondiționat și o incurajează să scrie precum și tuturor acelora care i-au scris și care o motivează să continue.
La finalul discursului său Mihaela a încântat auditoriul cu versuri pe care le-a recitat cu o profundă vibrație sufletească  apreciată generos prin aplauzele celor prezenți.
La finalul primei părți a fost  adus într-o baie de artificii tortul înfățișând coperta cărții ''Greu de atins/Hard to reach '', s-a servit șampanie, s-a cântat La multi ani și s-au făcut nenumărate poze.
Momentul mult așteptat al autografelor a creat o atmosferă festivă în care onoarea a fost acordată autoarei, fiecare invitat așteptând la rând pentru autograf.
Partea a doua a  spectacolului a  fost  învăluită într-o atmosferă de exuberantă, aplauze, dans și voie bună, artiștii și gazdele depășind așteptările noastre, ale tuturor.
Mulțumim din inimă acestor talentați  artiști pentru minunatul show și pentru susținere și implicare în toate evenimentele pe care le organizăm.
Mulțumim stafului de la Domeniul Domaine ROMAN , domnului Mihai Roman, doamnelor Maria Coste , Paula Vlase și domnului Cornel Dascalu care ne primesc de fiecare data cu bratele deschise în COLTUL NOSTRU DE RAI ROMANESC și ne fac sa ne simțim acasă  oferindu-ne  preparate delicioase românești.
Evenimentul  ''Secretul Reușitei'' a fost o reușită! Un eveniment cu rezonantă care ne-a rămas în inimă și despre care vom povesti mereu cu foarte multă plăcere.
Mulțumindu-vă vouă  cititorilor, vă dăm întâlnire tuturor la următoarea lansare de carte CU SUFLETUL ÎN PALMA în data de 27 IANUARIE 2024, tot la Domaine ROMAN!