almudenaMadrid, 14 decembrie 2023 – Federația Asociațiilor de Romani din Europa (FADERE) are plăcerea de a anunța organizarea unui eveniment caritabil deosebit, un "Concert Umanitar de Crăciun", care va avea loc în prestigioasa Catedrala Almudena din Madrid.

Detalii eveniment:

Data: 16 decembrie 2023
Ora: 20:00
Locație: Catedrala Almudena, Madrid


Această seară de Crăciun va aduce în prim-plan amintirea nașterii celui care, pentru salvarea noastră, a părăsit tronul universului și a locuit printre noi. Catedrala Almudena, cunoscută ca fiind Catedrala Regelui Spaniei, va găzdui pentru o seară momente speciale, cu reprezentări ale povestirilor din Bethleem și ale minunatei veste a nașterii.

Un eveniment de o amploare remarcabilă, concertul va beneficia de participarea a 100 de membri ai unui cor, o orchestră formată din români din Spania, interpretarea solistului Daniel Prunaru de la Opera din Phoenix, Arizona, și a Danei Costescu din Anglia. Alături de aceștia, corul de copii "Los Peregrijos" și octetul vocal "Mesagerii" vor completa atmosfera magică a serii.

Scop caritabil nobil:
FADERE dorește să aducă lumină în viețile celor nevoiași, iar banii strânși din donațiile celor prezenți la eveniment vor fi direcționați către construirea unei case pentru o familie săracă din județul Braila.

"Ne bucurăm să oferim o seară de bucurie și muzică divină în Catedrala Almudena, iar generozitatea celor prezenți va face posibilă transformarea sărbătorii într-un dar pentru cei în nevoie," a declarat Daniel Tecu, președintele FADERE.

Evenimentul este deschis publicului, iar intrarea este gratuită, invitându-i pe toți să se alăture acestei experiențe muzicale captivante și emoționante.