18Evenimentul ”Mai lasă-ma sa te iubesc”, desfășurat în 28 octombrie 2023 la Domeniul Roman din localitatea Berthierville, aflata la 70 km de Montreal,  a fost organizat de editura Globart Universum,Revista  Poezii pentru sufletul meu,  Universum Vip Studios  și Domeniul Roman.
Acest eveniment unic a găzduit lansarea romanului ”Femeia care a uitat sa mai plângă” primul roman al scriitoarei Mihaela CD după 16 cărți de poezii, aforisme și proza publicate. Fiind vorba de un roman în care este evidențiată  femeia și iubirea,  titlul acestui eveniment a fost dat de șlagărul  ”Mai lasă-ma sa te iubesc” al cantautorului  Gheorghe Gheorghiu. Si pentru ca surpriza sa fie completa maestrul Gheorghe Gheorghiu a  acceptat invitația  de a participa la acest  eveniment oferind  invitaților clipe de neuitat.


Domeniul Roman  era cuprins  într-o atmosfera de sărbătoare ce  plutea în aer.Invitații au fost așteptați  la intrare  cu pahare de șampanie și cărți .Deoarece în Romania  a fost lansata de curând cartea  președintelui Ligii Scriitorilor Romani, domnul Al Florin Tene  cu titlul:  ”Mihaela CD și opera sa în opinia  criticului literar Al Florin Tene”, cu ocazia acestui eveniment  cartea domniei sale   a fost prezentata  și la Montreal fiind oferita doritorilor alături de noul  roman al autoarei.
 Amfitrionul evenimentului  a fost Johnny Ciatlos Deak care este si realizatorul emisiunii Salut Romanesc din Montreal.
 Programul  serii a cuprins prezentări de carte, minunate versuri, muzica clasică, muzica ușoară, dans  și voie bună.
 In deschiderea  programului  prezentatorul   a adus mulțumiri organizatorilor  acestui eveniment dar și invitatului GHEORGHE GHEORGHIU sosit special  din Romania. Acesta a prezentat pe fiecare dintre  invitații  ce urmau la microfon, iar  în calitate de editor  a făcut  o scurta  descriere  a romanului ”Femeia care a uitat sa mai plângă”.   
Actorul și baritonul  Dan Zamfirescu a interpretat mult îndrăgitul ”O sole mio” în aplauzele publicului  urmat de  scriitoarea  Mariana Manu care a făcut o prezentare romanului ”Femeia care a uitat sa mai plângă” și citind  un fragment din cronica ”O carte de ținut pe noptieră” a Lacrimioarei Iva, membru al Uniunii Scriitorilor din România, redactor șef la Magazin critic și Cutezător, redactor șef la Sintagme codrene, președinte Euro Education Sardinia.
Urmǎtoarea  solistǎ  invitata în scenǎ a  fost Ecaterina Băjenaru, o tânără  de 15 ani, laureata a Galei Artelor  editia a 4-a care a cucerit  publicul  cu vocea ei  plina de  forță și de limpezime, urmata fiind de talentata  poeta  Alexandrina Iurcu Bălan si ea  laureata a Galei Artelor  editia a 4-a care  a recitat o creație proprie: ”Ploaia”  Dupa momentul  magic de poezie a fost invitata  la microfon doamna  Otilia Tunaru, directoarea  școlii Junimea Romana, care a vorbit despre cartea lansata  si a citit un fragment  din  cronica ”Jocul destinului”   semnata de criticul literar  prof AURELIA RÎNJEA, Membru al World Poets Association România, Membru al Uniunii Scriitorilor de Limba Română.
Johnny Ciatlos Deak  a  făcut apoi o scurta prezentare a  activității literar-artistice a scriitoarei  Mihaela CD, invitând-o  în scena  și oferindu-i un superb  buchet de flori.
Vădit impresionata, autoarea a adresat mulțumiri tuturor celor prezenți dar și celor care au contribuit la realizarea acestei  frumoase cărți:  colectivului redacțional de la editura Globart Universum, celor care au asigurat tiparul și transportul, criticilor literari, revistelor și radiourilor care au promovat aceasta carte, familiei sale și prietenilor care ii sunt mereu alături, neuitând sa mulțumească bunului Dumnezeu pentru harul pe care l-a primit.Mihaela CD a mulțumit și tatălui sau plecat la ceruri  care i-a spus   cu multi ani în urma o poveste adevărată, de la care a pornit realizarea acestui roman.
Autoarea a  adus mulțumiri  tuturor celor care au luat cuvântul la microfon, artiștilor prezenți care  urmau sa continue programul  artistic  și invitatului special  maestrului Gheorghe Gheorghiu care i-a onorat invitația.
Apoi a urmat momentul  mult așteptat al serii: întâlnirea publicului cu  trubadurul iubirii, veșnicul romantic  îndrăgostit care i-a  invitat la dans. Șlagărele sale au invadat atmosfera  Domeniului Roman, publicul cântând  alături de artist:„Unde dragoste nu e,nimic nu e”! ”Mă gândesc la tine”, ”Doi ochi căprui caut și acum”, ”Eu sunt nebunul care te iubește”, ”Și cât te-am iubit”, ”Visul meu”, ”O iubire-ți schimbă viața”, ”Steaua mea”, ”Prima iubire”, ”Ultimul tren”, ”Mai lasa-ma sa te iubesc”, ”Îndrăgostește-mă de tine”’ etc
Dupa un aperitiv  ardelenesc copios și după  un șnițel  gustos, sărmăluțe și  cârnăciori, a sosit  si momentul tortului. Înfățișând imaginea  cărții  lansate,  tortul cu artificii a fost stropit din plin  cu șampanie pe ritmul melodiei ”La multi ani, Sa trăiți  o mie de ani” a lui Radu Ile, o melodie devenita de-acum  un fel de  imn al Domeniului  Roman.   
La sfârșitul primei părți a programului  s-au dat autografe s-au făcut poze  și s-au schimbat impresii. Doritorii au putut achizitiona cd uri si chei usb  cu șlagărele  îndrăgitului Gheorghe Gheorghiu  iar scriitoarea Mihaela CD a oferit autografe si cărți  celor prezenți.
Pentru fiecare scriitor lansarea cărții sale este momentul mult așteptat al întâlnirii cu cititorii. Iar momentul autografelor este răsplata sufleteasca  pentru nopțile  de creație  aidoma  aplauzelor pe care le primește un actor la final de spectacol, atunci când s-a lăsat cortina. Pe fata Mihaelei CD se putea citi fericirea si  implinirea.
Partea a doua a serii  a fost la fel de vibranta continuând cu multa muzica și voie buna, artiștii  Dan Zamfirescu, Ecaterina Bajenaru, Catalina Mirica  si Gheorghe Gheorghiu   oferind publicului momente de extaz si bucurie. Pe acorduri de pian, Mihaela CD a recitat câteva poezii de dragoste din  creația proprie fiind răsplătită de aplauzele generoase ale invitaților.
Seara s-a terminat cu  multa voie buna romanii  legându-se în hora și încingând atmosfera  pana târziu în noapte. O seara minunata, un  eveniment  de excepție  ce avea sa devina amintire chiar de a doua zi. O  amintire speciala pe care o vom păstra  cu mult  drag într-un colțișor în inima,  pe versuri  de : ”Mai lasă-ma sa te iubesc”