Galeria de Artă şi Casa de Licitaţii GOLDART vă invită la vernisajul expoziţiei de pictură a artistei SAMAR DRAIE Joi 15 octombrie, ora 18:30 Intr. I. L Caragiale 7 bis Expoziţia va fi deschisă în perioada 15-24 octombrie, între orele 09:30-19:00 Sâmbăta între orele 11:00-15:00

Samar Draie s-a născut în Alep, în 1977 într-o familie de artiști ce s-au ocupat cu artele plastice, muzica și poezia. Primele noțiuni de pictură le-a primit în familie, de la tatăl său, profesorul Abdul Rahman Draie care i-a cultivat talentul pentru arta plastică.
De la 20 de ani, Samar Draie s-a stabilit în România unde a urmat și a absolvit cursurile Universitătii Naționale de Arte, fiind în prezent masterand la clasa Prof. Petru Lucaci.
A participat la numeroase expoziţii personale și de grup, în galerii de artă din țară și străinătate printre care menționăm expoziția de la Palatul Șuțu, Galeria Elite Art, Muzeul Național de Artă Ploiești, Festivalul Internațional de Artă Plastică din Mahres, Galeria Intali Hotel Turcia și multe altele. În 2015, a fost invitată să participe la Bienala națională de artă din Turcia.