Mihaela CD 280Aștept de fiecare dată cu multă emoție și mare bucurie postașul care îmi aduce de peste mări și țari,cărți, reviste, antologii, ce au mirosul acela de țară, de pământ natal de limba dulce românească, de România!
De data aceasta, fiind eliberați de grozăvia legilor nedrepte care ne încuiau în țară fără să avem dreptul să călătorim,am reușit ca printr-o minune să ajungem în România. De data asta eu am fost postașul căci i-am comunicat Iuliei cu bucurie să nu mai trimită nimic pe postă căci ni le va putea da personal. Zis și făcut! Am ajuns în România după multe peripeții și întârzieri de zbor.


Acasă la Iulia mă așteptau multe pachete nedes-făcute. Inima îmi bătea cu putere doar la vede-rea numelor pe plicuri știind că sunt colaboratori care trimit cu atâta drag cărți și reviste:
De la domnul  George Călin am primit cărți personale, antologii și revistele Apollon
Prima carte pe care o deschid AMURG CU NINSORI DE STELE îmi atrage atenția un îngeraș scump pe copertă.Cartea apărută la editura Rocart în 2017 începe cu o prefață  semnată de prof univ.dr Aurel Baciu,cu titlul''Poezia sufle-tului''. Pe parcursul primelor 80 de pagini ale cărții sunt frumos așezate nestemate ale sufletului poetului  în versuri care  ating o coardă sensibilă a sufletului iar în următoarele 20 de pagini vom întâlni aprecieri critice la cărțile''trecute''  și  apoi un cv al poetului.
Nemurirea cuvintelor este un alt dar  prețios primit de la domnul George Călin, o carte cu poezii scurte ce ascund în ele o magică valoa-re nemuritoare.Portretul unei inimi este o culegere de mesaje omagiale la aniversarea de 60 de ani a omului de cultură, poetului, scriitorului și Ambasadorului Cultural, George Călin în care renumiți oameni de cultură lasă un semn de prețuire a muncii sale în folosul culturii. Tăcerea răstignită este o antologie a Festivalului concurs international de poezie proză și grafică Nicolae Dabija, concurs la care eu nu am participat dar mă bucură primirea cărții pe care o voi savura cândva când ii va veni vremea la citit pe îndelete.
''Antologia Festivalului Grigore Vieru'' mă bucura enorm  pentru că am participat și eu la acest festival și am câștigat Premiul Special  al juriului, mă simt onorată și fericită să găsesc și premiul în pachet.
Cartea Interpretarea timpului vol 2 este o carte de comentarii literare și articole semnată George Călin și în care găsesc cu multă uimire o analiză a creațiilor mele literare. Intre paginile 299 și 308 este vorba despre poeta Mihaela CD, începând cu un cv (mai vechi) al meu și apoi continuând cu poezii, versuri dragi mie și foarte frumos analizate. Am să revin cu această analiză și o voi prezenta cu o proximă ocazie căci mi-a făcut mare plăcere să o citesc.
Revistele Apollon  nr 1-2-3-4-5 /2022  au fie-care 36 pagini , sunt realizate pe hârtie subțire de ziar, imprimate  color  și adună în paginile lor arti-cole, poezii, proză și curi-ozități. Le-am răsfoit în mare și voi reveni asupra lor desigur căci acum mai am pachete de deschis.
De la domnul Trandafir Sîmpetru a venit dease-menea un pachet voluminos însumând mai multe cărți și reviste dar și 2 medalii cu șnur tricolor care m-au bucurat foarte mult.
Antologia Internațională de Poezie a Campio-natului Mondial de poezie din 2020/2021, unde eu
apar la pag127/128 cu 2 poezii: ''Noi suntem în lume doi'' și ''Hotel pe insula iubirii''  Antologia internațională de literatură a Campio-natului Mondial de poezie din 2021/2022,unde apar toți laureații  campionatului găzduiește și două poezii ale mele ''Sunt o străină pentru tine'' și ''Focul reaprins al fericirii'' Pag 134/135  câștigând Premiulde Excelentă în literatură și  o medalie cu șnur tricolor.
Antologia Campionatului European de Poezie ediția a7-a  editura Liric Graph 2022, găzduiește 2 poezii ale mele ''Să fii model'' și ''Testament''câști-gând Premiul Special al Juriului  și o medalie de aur cu șnur tricolor.
Revista Grai Românesc nr 1/2021 uimește prin bogăția și diversitatea materialelor prezentate în cele100 de pagini monocolore. O grafică de bună calitate, copertă cartonată și  o editare atentă și calitativă, caracterizează aceasta revistă de debut. Mă regăsesc la pagina 57 /58 cu două poezii dragi mie ''O mie și una de lacăte'' și ''Ecoul ultimului sărut''
 Sandu Chiva este unul dintre poeții mei prefe-rați care iată nu uita de mine și îmi dăruiește cartea sa: ''O dragoste ce nu a dispărut'', o carte superbă''din suflet pentru suflet'' asa cum mi-a scris în dedicație poetul Sandu Chiva, poezii deo-sebite  la care neapărat voi reveni!
Mariana Moga este coordonatoarea  a două lucrări minunate, ambele realizate la editura Ștef în anul 2022.''In pas de vals cu fericirea'' este  o antologie despre iubire.In paginile sale sunt cuprinși scriitoridin diverse țari ale lumii și mă bucur să mă aflu și eu printre ei,cu poeziile:''Ești jumătatea mea, juma'de sferă'',''Vinovat că te iubesc'',''Iubește-mă în fiecare anotimp'',''Ești tot ce mi-as fi putut dori'',''Bucuria clipelor în doi''și''Simțind iubirea ta''
''Dicționar de relief-uri literare românești''vol 5 este  împărțit în 3capitole care împarte aceste relief-uri literare românești în'' Masivul literar românesc'',''Podișul literar românesc''și ''Câmpia literară românescă''fiecare dintre acestea conți-nând un număr de 7-10-12 scriitori.Bucuroasă să mă regăsesc în această carte în primul capitol la pagina15, unde sunt prezentate  atât activitatea mea literară cât și multiple referințe critice.
Revista Sintagme codrene  nr 11/2022 îmi a-duce raze de soare în suflet exact ca în imaginea de pe copertă. Articolele''O carte presărată cu licurici de amor'' o recenzie a Lăcrimioarei Iva  la cartea mea ''Iubește-mă în fiecare anotimp'' mă bucură și deasemenea o recenzie a criticului Ceza-rinaAdamescu''Eufoniile dragostei Călătorind prin suflete'', precum și ''Inimi surori'' a Gabrielei Raucă, o paralelă între''Focul din noi''și ''Simfonia culorilor'',dar și  articolul meu ''Postașul meu e Mos Crăciun'' și un Cuvânt al editorului  la cartea ''Paula împlinire târzie'', semnat Johnny Ciatlos Deak  se află în paginile acestei minunate reviste care însumează 170 de pagini alb negru.
Revista LUCEAFĂRUL DIN VALE  numărul 2 /2022 a  editurii LUC VAL KEN într-un for-mat color 84 pagini, găz-duiește articole, proză, poezie, recenzii și imagini color. Eu  sunt publi-cată cu  articolul ''Iubirea se află în noi și așteaptă să fie descoperită''  la pag 72
Revistele FREAMĂT  NR 16/2021 ȘI 17 /2022 vin din Baia Mare, Maramureș și  găzduiesc în paginile  lor  și  articole cu și despre Mihaela CD: în numărul 16/2021 ''Lecție de iubire adevărată o cronica de Mihaela CD la romanul ''Caruselul '' al Aureliei Oancă, ''Ancorarea la iubire'' o recenzie a Lăcrimioarei Iva la  cartea ''Uneori elefanții zboa-ră'' al  Mihaelei CD, și în nr 17 /2022 găsim la pagina 17  poeziile mele''Freamătul iubirii'', ''Să desenăm pe cer'','Pleacă trenul cu iubiri'', Sărutând buza ce tace'', ''Sunt o străină pentru tine'', Întoarcere în amintiri''și articolul''Războiul de la poarta sufletului''
Primăvara Iubirii este o nouă antologie din gama Prietenii literare a editurii E creator din Baia Mare,coordonator Ioan Romeo Rosiianu unde sunt co autor și unde am publicat poeziile''Iubitul meu a inimii splendoare'', Iubește-mă în fiecare anotimp'', Dragoste suavă'' , Simțind iubirea ta'', ''Focul reaprins al fericirii'',Șoapte de iubire'', Bucuria clipelor în doi'', ''Ești tot ce mi-as fi putut dori'' și ''Iubitul meu iubit''
Bucurii ale sufletului ce nu le poți simți altfel decât  asa... Mulțumesc tuturor pentru darurile de suflet, m-am bucurat foarte mult  și mă voi delecta pe îndelete cu această hrană sufletească care este literatura atunci când voi putea să mă opresc putin să îmi trag sufletul. Mă simt norocoasă să vă am dragi colaboratori, dragi colegi de condei și prie-teni scriitori!
Iar vouă dragii mei cititori  vă dau întâlnire data viitoare când vine postașul la mine, căci de data asta eu am fost postașul!