ggCei care poartă iubirea curată și sinceră în inimi și o dăruiesc  cu noblete semenilor prin muzică, poezie  sau orice alta forma de arta  sunt capabili să topească ghețari prin puterea ei!
Un astfel de fenomen s-a petrecut la începutul lunii februarie atunci când marele și iubitul nostru artist,trubadurul iubirii, maestrul Gheorghe Gheorghiu a aterizat pe aeroportul din Toronto iar mercurul termometrului indica -40 de grade!
Titanul muzicii ușoare românești la invitația Universum Vip studios a sosit pe tărâm canadian pentru un mini turneu cu ocazia zilei îndrăgostiților ce urma să aibă loc la Niagara și la Montreal în preajma binecunoscutei sărbători Saint Valentine's Day.


Nu a fost pentru prima oară când am comunicat prin viu grai cu maestrul Gheorghe Gheorghiu, însă cele zece zile petrecute alături de domnia sa vor rămâne pentru tot restul vieții mele păstrate cu grijă în adâncul inimii. Nu poți să cânți iubirea dacă nu o porți în suflet și-n inimă iar  acest fapt a devenit incontestabil prin atitudinea și energia pozitivă ce o resimți în preajma trubadurului muzicii de dragoste. Un periplu de zece zile, presărat cu cântec și voie bună oferit din toată inima tuturor celor dornici să o primească-n dar cu ocazia acestei zile speciale dedicată iubirii.
 La fel de unic  precum e cascada Niagara unică în lume,  a fost și evenimentul organizat de Universum Vip studios în colaborare cu Biserica ortodoxă română și Comunitatea română din orașul emblematic Niagara.
Cu o pregătire prealabilă și implicare exemplară  organizatorii au prevăzut totul până la cel mai mic detaliu. Sala de recepție Delphi unde a avut loc evenimentul este una de înaltă ținută, extrem de luxoasă  și opulentă.Iar atmosfera seratei  a fost  pe măsură. Programul serii a fost prezentat de subsemnatul și am fost deosebit de onorat să pot face acest lucru, prezentând o personalitate atât de iubită și cunoscută ce nu mai are nevoie de nicio prezentare cum este distinsul artist Gheorghe Gheorghiu!
Talentatul solist vocal Grigore Zanfir alături de poeta și scriitoarea Mihaela CD au întregit minunatul program artistic prin cântece și recitări aplaudate și ovaționate îndelung de public! Veșnic tinerele șlagăre de iubire ale maestrului Gheorghiu au încins atmosfera și inimile celor prezenți reușind să anihileze cu brio atmosfera glacială din exterior.
Familia Lărgeanu doi oameni minunați două suflete frumoase care rezonează  pentru comunitatea română de la Niagara fiind ambii implicați trup și suflet în organizarea evenimentului au oferit frumoase surprize invitaților, sosiți chiar de la distanțe considerabile precum Montreal sau Windsor. O seară ce va rămâne păstrată în inimile noastre s-a încheiat târziu în noapte epuizați de dans,cântec și voie bună!
A doua zi am fost invitați de gazdele noastre la frumoasa biserică ortodoxă a comunității romane ortodoxe  din Niagara unde am fost primiți cu bucate alese preparate de gazdele noastre într-o ambianță prietenoasă și familială.
Am descoperit împreună cu maestrul Gheorghiu la ieșirea  din restaurantul  Hotelului Embassy Suites unde eram cazati  faimosul pod al lacătelor Locks Bridge unde mii și mii de iubiri au fost pecetluite și ferecate prin intermediul lacătelor ce au fost atașate și zăvorâte de balustrada podului simbolizând iubirea eternă! Dacă veți avea ocazia să treceți pe acolo cu siguranță il veți recunoaște pentru că sunt mii de lacate  atașate  de pod! Cu acest legământ solemn făcut pe pod și cu satisfacția unei seri de neuitat am pornit spre Montreal spre a continua sărbătoarea iubirii. Cu ajutorul bunului Dumnezeu am ajuns cu bine la Montreal parcurgând ultima sută de kilometri mai dificili prin zăpada viscolită pe carosabil.
Persoană extrem de plăcută în grai și comportament  dar și cu simț al umorului foarte dezvoltat a fost o plăcere să călătorim în compania maestrului. Zilele au trecut ca-n zbor reușind totuși să includem în scurta perioadă câteva vizite la diferite puncte de atracție turistică din metropola canadiană urmate de lungile seri de iarnă depănând povești presărate cu peripeții palpitante.
 Veți avea ocazia să urmăriți câteva din ele în cadrul emisiunii SALUT ROMÂNESC din MONTREAL  într-un amplu interviu cu maestrul Gheorghiu. Printre aceste povești,povestiri și amintiri iată a sosit ziua marelui eveniment ce avea să aibă loc la Domeniul Roman colțul nostru de rai românesc. Se anunța un show de zile mari și vă mărturisesc că așa a fost! Dar vă invit să parcurgem împreună cronologic minunatul eveniment !
Așadar într-o locație de basm în mijlocul pădurii troienite se află restaurantul Roman proprietar fiind un român cu suflet de aur sosit de pe meleaguri maramureșene, ''acolo unde se agață harta în cui'' expresie ce își are rădăcinile de pe vremea când clasele școlilor erau dotate cu hărți geografice ale României, nu cunosc detalii dacă și azi e la fel. Sala decorată festiv aștepta să primească oaspeții. Câteva mici detalii de pus la punct și totul era gata pentru o seară incendiară pe note de amor!
 Cu un program cu o bogată varietate muzicală oferit de cele două soliste invitate doamna Marina Negruță și doamna Cătălina Mirică intercalate cu superbele poezii interpretate cu har de poeta Mihaela CD au fost  preambulul  momentului absolut magic oferit de maestrul Gheorghiu la finele celor două părți ce compuneau întregul spectacol. Întreaga suflare fredona la unison șlagărele ce au rămas evergreen de-a lungul deceniilor, din bogatul repertoriu ce l-a definitivat pe postul de trubadur al iubirii pe maestrul Gheorghiu! Fiecare doamnă sau domnișoară la sosire a primit un trandafir roșu superb din partea Universum Vip studios iar norocosul care a fost răsplătit cu un pupic sau o caldă îmbrățișare am fost eu. Cât de înălțător este sentimentul să vezi licărul din ochii doamnelor unele chiar profund emoționate de  acest gest Sper din tot sufletul să aibă parte de asemenea emoții pe tot parcursul vieții.
 Universum Vip studios a fost foarte generos cu privire la cadourile oferite în cadrul tombolei! Cadouri substanțiale  au fost înmânate fericiților câștigători amintind doar câteva din premii ( parfumuri de marcă, sticle de șampanie sau vin, seturi cosmetice de la firme renumite ,seturi de bucătărie,cutii de ciocolată sunt doar câteva exemple)! Ringul de dans a fost solicitat la capacitatea lui maximă pe tot parcursul serii. Am perceput acea vibrație și energie pozitivă creată  din dorința de a trăi  o seară memorabilă pe ritmuri de amor.
Patru dimineața a fost momentul în care boxele au fost reduse la tăcere și s-a așezat liniștea peste întreaga clădire! Doar pentru câteva ore fiindcă a doua zi a continuat sub semnul unui party VIP privat.
Pentru că un astfel de eveniment implică  foarte multă pregătire cu personal atat pentru gazdele localului sau specialiștii care asigura sunetul,  filmarile video si fotografia  dar si  din partea artistilor implicati in încheiere doresc să aduc mulțumiri tuturor celor  care și-au adus aportul și au depus efort ca aceste evenimente superbe să se poată realiza și  sa poata fi duse la bun sfârșit. Multumim artistilor care au urcat pe scena  Marina Negruta, Catalina Mirica, Mihaela CD si Grigore Zanfir  si  Gheorghe Gheorghiu,  staff-ul de la Banquett Hall Delphi, staffului de la  Domeniul Roman, desigur staff-ul Universum Vip studios, Dj Grigore, DJ Party with Class , domnului Claudiu de la Klass Prod pentru  fotografii, tuturor doamnelor care au ajutat la  amenajare, organizare, vanzari de carti si cd uri si nu in ultimul rand  membrilor comunitatii romane din  Niagara, pr episcop  Nicholas ,  familiei Largeanu si stafului  de la Emsassy Suites Niagara .Vă mulțumesc tuturor pentru implicare, în speranța că îl vom mai avea cât mai curând alături de noi pe maestrul Gheorghe Gheorghiu  vă urez tuturor mult succes
Chiar daca ziua indragostitilor este desemnata cu exactitate in calendar,in 14 februarie, haideti  sa daruim  iubire si dragoste semenilor nostri in fiecare zi.
Caci '' Unde dragoste nu e... nimic nu e!''