simIeri, în aglomerația de pe Magheru bucureștenii se opreau pe trotuarul din fața Galeriei Simeza privind surprinși exuberanța, bucuria cu care artiști prezenți în galerie lucrau, adăugau, interveneau. Nu puțini au fost cei care au pășit înăuntru privind îndelung lucrările ce se modificau sub privirile lor,
Portrete, autoportrete, gestualistică, erotism, pietate, interpretări, de la erotic la oniric, de la puritate la exuberanță, înțelegerea lumii, a tot ce ne înconjoară, lucrări realizate prin propria lor perspectivă, cu trimiteri la probleme sociale actuale realizate de : Eugen Raportoru,  Albani Andreea,  Aurel Bulacu , Dalina Bădescu, Adrian Calin , Eusebiu Josan, Georgiana Manea Josan, Dagmar Oprea, Petrică Sandu, Gabriela Cristea,  Dragoș Bojin, Cătălin Geană, Andrei Vlădeanu.Lucrări expresive, figurative cu simboluri desprinse din mistic sau mitologii, expoziția vă va bucura ochiul, avizat sau nu.
Hărmălaie, comentarii, pauze, așa s-a desfășurat prima zi la Simeza expoziția de artă creativă a artiștilor plastici invitați de Eugen Raportoru.
Artiștii plastici realizează și azi o lucrare comună în care pictura, grafica, desenul sunt prinse într-un moment de magie, acrobație și jonglerie ce apare ca intr-un uriaș colaj.
Primele două lucrări din stînga amintesc de animalele umanizate sau personajele animale din Guernca andaluzului Picasso - animale cu chip uman ce transcend și imaginația fiecăruia poate face conotații, alterități.
Între orele 10-19, spectatorii privitori vor putea alege părți din această lucrare.